Vásárlási tudnivalók

VÁSÁRLÁSI ÉS SZÁLLÍTÁSI TUDNIVALÓK

Szállítással kapcsolatos információk:

Amennyiben a megrendelés munkanapon délelőtt 11 előtt megérkezik rendszerünkbe, úgy - amennyiben a következő nap munkanap - már Önnél lesz a csomag másnapra, melyet a GLS csomagszolgálat szállít ki mely ingyenes, ha 80.000 Ft feletti értékben rendelt tőlünk.

Szállításunk CSAK utánvéttel fizethető,  amely Budapesten 2000.- ft, de értékhatártól függően akár ingyen is kiszállítunk,  Budapest 30 km-es vonzáskörzetében 3000.- forint!

Magyarország területén kívülre történő szállítási díjainról tájékozódjon a Kapcsolati oldalon található elérhetőségek egyikén.

Fizetéssel kapcsolatos információk:

Fizetési módok: csak utánvéttel készpénzben.

Amennyiben Felek nem állapodnak meg kifejezetten valami másban, a számlákat legkésőbb szállítás időpontjában kell kiegyenlíteni.
Késedelem esetén a vevő olyan késedelmi kamatot köteles megfizetni, amelynek összege a Magyar Nemzeti Bank jegybanki alapkamatának kétszerese. A fizetési határidő utolsó napjának elteltével a késedelem figyelmeztetés nélkül is, automatikusan bekövetkezik.
Vevő nem jogosult a webshop üzemeltetőjének követeléseit bármilyen jogalapú, állítólagos ellenigényekkel elszámolni, beszámítani.
Az árak mindig Ft-ban értendők és magukban foglalják a törvényes ÁFÁ-t, valamint az esetleges további adókat.

CÉGADATOK

Cégnév: Mester Depo Kft.

Adószám: 26240031-2-43

Cégjegyzékszám: 01 09 309599

Cég bejegyzett telephelye: 1117 Budapest, Budafoki út 70.